Доставка и плащане

Поръчка

Доставките се заплащат от клиента. Доставка до офис на куриерска фирма се определя от грамажа на пратката.Средно е около 4  - 5лв Доставката до адрес е по- висока .До 3кг е около 8лв.При по-големи и по-тежки поръчки повече .Изпращат се  от 1 до 5 работни дни.За някой артикули е възможно забавяне.Руби работи с куриерска фирма Спиди.По желание на клиента  изпращаме до офис или до адрес .Цената на доставката се заплаща от клиента.. Може и до друга куриерска фирма.При доставка има опция  преглед.

При извършване на поръчката Вие получавате автоматично потвърждение по имейл за успешно приета пратка.След обработка може да получите и обаждане.

 

Плащане

Плащането става при получаване на поръчания продукт - наложен платеж, плащане на ръка или с карта.

 

Подмяна и връщане

В случай че клиента иска да върне или замени поръчания продукт може да го направи в 14-дневен срок от закупуването. Продуктът трябва да е във вида,в който е получен, без да е използван, с оригинална опаковка и етикет; да не е наранен или замърсен.

За въпроси се обадете на телефон за уточнение на е-мейл.

Може да замените продукта с друг от същата цена или по-висока като доплатите. Ако продукта, който връщате е повреден той ще Ви бъде върнат за Ваша сметка.

Разходите за куриерски услуги за подмяна са за сметка на клиента.