Доставка и плащане

Поръчка

След поръчка клиента получава потвърждение по е-мейл адрес. В рамките на работния ден клиента получава по телефона обаждане за потвърждение на поръчката.

Поръчката се обработва и доставя с куриерска фирма Спиди или Еконт(както е по удобно за клиента).Доставката става от един до пет дни. Може да се достави до офис на Еконт или Спиди,както и до адрес на клиента. Цена за доставка до офис е  5лв,зависи от броя и теглото на продуктите..Цената за доставка до адрес е по висока 8лв

 

Плащане

Плащането става при получаване на поръчания продукт - наложен платеж, плащане на ръка или с карта.

 

Подмяна и връщане

В случай че клиента иска да върне или замени поръчания продукт може да го направи в 14-дневен срок от закупуването. Продуктът трябва да е във вида,в който е получен, без да е използван, с оригинална опаковка и етикет; да не е наранен или замърсен.

За въпроси се обадете на телефон за уточнение на е-мейл.

Може да замените продукта с друг от същата цена или по-висока като доплатите. Ако продукта, който връщате е повреден той ще Ви бъде върнат за Ваша сметка.

Разходите за куриерски услуги за подмяна са за сметка на клиента. В случай когато се възстановяват суми за продукти, които са изпратени за сметка на фирмата, от сумата за възстановяване се приспада фирмата за куриерска услуга.