Доставка и плащане

Плащане и доставка

 

Доставка:

Доставката се извършва с куриерска фирми Спиди. Срокът на доставка за повечето продукти е в рамките на 1-5 работни дни. 

При желание от ваша може да се изпрати и с друг куриер.

Таксата за доставка се определя според тарифитите на куриера в зависимост от обема на пратката и населното място, към което трябва да се изпрати. 

При поръчка на няколко различни продукта от различни марки може да получите повече от една пратка, но цената за доставка не се променя

При подаване  на поръчката Вие получавате автоматично потвърждение по имейл за успешно приета пратка. В съобщението е записана цената на продуктите.Такса доставка се начислява от куриерска фирма,а не по финализиране на поръчката.Оператор от фирмата ще се свържа с Вас по телефона за потвърждаване и да Ви каже цената на доставка,която ще заплатите при получаване.Цената на доставка е в завивсимост от теглото и обема и от мястото на доставка.Най-ниска цена е до офис на куриер.

 

Плащане

Плащането става при получаване на поръчания продукт - наложен платеж, плащане на ръка или с карта.

 

Подмяна и връщане

В случай че клиента иска да върне или замени поръчания продукт може да го направи в 14-дневен срок от закупуването. Продуктът трябва да е във вида,в който е получен, без да е използван, с оригинална опаковка и етикет; да не е наранен или замърсен.

За въпроси се обадете на телефон  0899601920 или на е-мейл galina2311@abv.bg

Може да замените продукта с друг от същата цена или по-висока като доплатите. Ако продукта, който връщате е повреден той ще Ви бъде върнат за Ваша сметка.

Разходите за куриерски услуги за подмяна са за сметка на клиента.